Warning: include_once(/home/popnu/teorier.com/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php): failed to open stream: Permission denied in /home/popnu/teorier.com/wp-settings.php on line 305

Warning: include_once(): Failed opening '/home/popnu/teorier.com/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/popnu/teorier.com/wp-settings.php on line 305
teorier.com » Plats uthyres, igen

Uncategorized 16 May 2011 02:49 pm

Plats uthyres, igen

Ligger du efter i stegräknartävlingen på jobbet?

Här är chansen att komma ikapp!

Jag har ett fåtal platser i min byxlinning lediga för stegräknare när jag springer Stockholm Marathon den 28 maj, där jag räknar med att komma upp i minst 30000 steg, och dessa hyr jag nu ut till högstbjudande.

Lämna ditt bud i kommentarsfältet nedan, och ange också vilken välgörenhet du vill att pengarna ska gå till.

One Response to “Plats uthyres, igen”

  1. on 16 May 2011 at 15:19 1.teorier.com » Plats uthyres said …

    […] Letar du efter 2011 års uthyrning, gå hit: http://www.teorier.com/2011/05/16/plats-uthyres-igen/ […]

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply