Warning: include_once(/home/popnu/teorier.com/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php): failed to open stream: Permission denied in /home/popnu/teorier.com/wp-settings.php on line 305

Warning: include_once(): Failed opening '/home/popnu/teorier.com/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/popnu/teorier.com/wp-settings.php on line 305
teorier.com » Plats uthyres, tredje försöket

Uncategorized 16 May 2012 06:43 pm

Plats uthyres, tredje försöket

Ligger du efter i stegräknartävlingen på jobbet?

Här är chansen att komma ikapp!

Jag har ett fåtal platser i min byxlinning lediga för stegräknare när jag springer Stockholm Marathon den 2 juni, där jag räknar med att komma upp i minst 30000 steg, och dessa hyr jag nu ut till högstbjudande.

Lämna ditt bud i kommentarsfältet nedan, och ange också vilken välgörenhet du vill att pengarna ska gå till.

One Response to “Plats uthyres, tredje försöket”

  1. on 24 May 2012 at 19:56 1.Inez said …

    Välgörenhet, finns det nåt värre?
    Nej, det är svårt att finna.

    -Ytlig välgörenhet är som att tända rökelse vid samhällets smutsiga kloakutlopp./Ellen Key

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply